Ståltage og stålvægge fra Weckman

Vær opmærksom på at hvis du er interesseret i Weckmans Tag og Væg-produkter, er det ikke via forhandlerne du kan bestille, eller forhøre dig nærmere. Det bør du i stedet gøre ved at rette henvendelse direkte til os her på siden, evt. via kontaktsiden.


Weckman Ståltage

Weckman ståltagsprodukter er nemme at installere, har en lang levetid og kræver meget lidt vedligeholdelse. Det er ikke underligt, at mere end halvdelen af ​​alle finske fagfolk inden for byggeri vælger et ståltag til deres bygninger. En lang række forskellige belægninger og farver er tilgængelige for højkvalitetstagene af Weckman stål.

Taget er en af ​​de mest synlige og væsentlige strukturelle komponenter i en bygning. Tagene af Weckman stål kombinerer et æstetisk tiltalende udseende med fremragende holdbarhed. Installationen er lavet enkel med stålplader der er nemme at håndtere - jobbet er gjort før du ved af det! For at hjælpe dig indeholder leveringen trin-for-trin installationsvejledning. Stål er altid et godt valg for tagkonstruktion, både i nybyggeri og i renoveringsprojekter.


Weckman Stålplader og Vægge

Weckmans bølgeplader af stål er et glimrende valg til lagre og industrielle eller kommercielle konstruktioner, når du har brug for imponerende finish og kvalitet, vægge der er nemme at vedligeholde og prisoverkommelige vægløsninger. Weckman plader er egnede til vægkonstruktioner og fremstilles med samme farve- og belægningsmuligheder som vores bølgede tagplader. Bølgeplader kan installeres enten vandret eller lodret.

Du kan sammensætte en helt enkel og ensartet løsning, eller skabe dit eget design ved skiftevis retning af mønster, der kombinerer forskellige profiler og farvevariationer.


Generelt om Weckman Stålprodukter

Weckman Steel Oy, grundlagt i 1962, er en familieejet virksomhed med speciale i fremstilling af stålpladeprodukter, stål-struktur lagerhaller og vogne. Weckmans fabrikker er placeret i Vierumaki og Iisalmi. Nogle Weckman produkter fremstilles også i Estland og Tyskland for at opfylde den lokale efterspørgsel.

Weckman har en lang tradition for stålbehandling af høj kvalitet; de nuværende ejere er 8. generation der fortsætter aktiviteterne i Vierumaki. Den faglige ekspertise, som er opnået gennem mange års erfaring, vores insisteren på kun at anvende de bedste materialer samt vores specialister i kundeservice er altsammen med til at sikre kvaliteten bag Weckmans navn.