Weckman Vogne

Weckman Letdumpere - Multivogne

Weckman har et program af letdumpere / bogievogne fra 9 til 13 tons. Der er mange muligheder for at konfigurere vognen efter dine behov. Den er udstyret med hydraulisk bagklap, top/sidehængt.

Tilbehør: Grussprederbagklap, kornkassette, surringsløkker inde i ladet, træk til følgevogn, hydraulik og el-udtag.

 


Weckman Proffdumpere

Weckman tilbyder et bredt udvalg af professionelle dumpere. Leveres som standard med Hardox 6 mm i bunden og 4 mm i siderne, hvilket giver en vogn, der kan tåle hårdt slid. Alle vogne har en relativ lav vægt, hvilket betyder en høj nyttelast. Robust ramme, der sikrer høj pålidelighed og lang levetid. Alle leveres med hydraulisk bagklap, der klappes nedad, og som holder en top- og sidehængt grussprederlem. De kommer med indvendige surringskroge som standard.

Tilbehør: Kornkassette, træk til følgevogn, hydraulik- og el-udtag.

 


Weckman Kornvogne

Enakslet vogn

Weckman WS70G er en trailer til mindre gårde eller kommunalt brug. Nyttelasten er 7 tons. Den fås med bremser. Rammen er konstrueret med en 4 mm plade, hvilket gør den til en stabil og holdbar vognserie. 

Tilbehør: Topsider, presenning og grussprederlem.

 


Bogievogne


Weckman WS90G, W110G og WS130G er en serie vogne til korn eller lignende produkter. Laster fra 9 tons til 13 tons. Den symmetriske bogie sikrer stabilitet og høj frihøjde. Leveres med bremser på alle hjul. Rammen har en stærk konstruktion med en stabil 5mm (WS90G 4mm) plade, hvilket gør dem til en stabil og holdbar vognserie.

Tilbehør: Topsider, presenning, træk til følgevogn, eludtag, grussprederlem og kornside med portåbning.

 


Weckman Containervogne

Med WS130KG og WS180KG introducerer Weckman en ny serie af bogievogne med hydraulisk bagklap og faste sider. Den symmetriske bogie er med til at sikre stabilitet og god frihøjde ved kørsel i ujævnt terræn. Som standard leveres vognene med bremser på alle fire hjul. Ladet er konisk, hvilket gør tipning af græs og døde materialer lettere. Den lave totalhøjde gør også vognene meget velegnede til at køre inde i bygninger.

Tilbehør: Rullepresenning, ensilagesider inkl. væltestabilisering. Stabiliseringen sker ved hjælp af to cylindre, der låser bogien, og at vægten overføres til traktoren. Dette mindsker risikoen for skader på trailer og traktor i tilfælde af væltning.

 


Weckman Ballevogne

Weckman WS130BTG ballevogn kan laste op til 26 baller / 13 tons. WS180BTG kan laste op til 18 tons. Vognen har mange fastgørelsesanordninger til at sikre ballerne til sikker transport. Der er også en sidekant på ladet, der er med til at sikre ballerne. Lasthøjde på kun 108 cm (WS130BTG) og 143 cm (WS180BTG), hvilket gør den nem at læsse og sikker at transportere. Rammen er lavet af RHS firkantede rør, hvilket giver en stærk og stabil konstruktion.

Tillbehør: Hydrauliske sider, træk til følgevogn, hydraulik- og eludtag.